ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
TIPS ΛΕΥΚΟΤΗΤΑΣ
TIPS > Λευκά χωρίς λεκέδες
4 + 1 καλοκαιρινοί λεκέδες στα ρούχα και η εξαφάνισή τους
tip

1. Λεκέδες από ιδρώτα και αποσμητικό

Γιατί τα αγαπημένα σου ρούχα να έχουν διάφορους λεκέδες στην περιοχή της μασχάλης;

Είναι φυσιολογικό ο ιδρώτας και τα αποσμητικά που φοράμε να δημιουργούν διχρωμίες στα αγαπημένα μας μπλουζάκια, τόσο έντονες που με τις πλύσεις που κάνουμε στα πλυντήρια δυστυχώς δεν φεύγουν. Η πολυκαιρία ενός τέτοιου λεκέ, εάν δεν τον προσέξουμε γρήγορα, δυσκολεύει την αφαίρεσή του.

Γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ενισχυτικά πλύσης που θα διευκολύνουν την αφαίρεση ενός τέτοιου λεκέ. Χρησιμοποιήστε το Εύρηκα Quick Color για χρωματιστά ή το Εύρηκα Quick White για λευκά ρούχα τοποθετώντας το στην θήκη της κύριας πλύσης μαζί με το απορρυπαντικό και στη συνέχεια πλύνετε τα ρούχα σας όπως συνήθως.

2. Λεκέδες από δροσερά φρούτα

Το καρπούζι, το ροδάκινο και τα κεράσια, είναι τα φρούτα που μας υπενθυμίζουν ότι είναι καλοκαίρι, το μόνο θέμα τους είναι οι δύσκολοι λεκέδες που αφήνουν σε περίπτωση που πέσουν έστω και λίγο πάνω στο αγαπημένο μας ρούχο.

Είναι λεκέδες που αν δεν κινηθούμε γρήγορα για την αντιμετώπισή τους θα μείνουν για πάντα πάνω στο ρούχο μας.

Για την αντιμετώπιση ενός τέτοιου λεκέ θα χρειαστούμε το Εύρηκα Quick White ή το Εύρηκα Quick Color, αναλόγως το χρώμα του ρούχου, λίγο νερό και το πλυντήριο. Αφού έχετε βγάλει ό,τι υπολείμματα υπάρχουν πάνω στο ρούχο, το γυρίζετε από την ανάποδη και ξεπλένετε με κρύο νερό. Βάζετε τοπικά Εύρηκα Quick White για λευκά ρούχα ή Εύρηκα Quick Color για χρωματιστά ρούχα και με λίγο νερό δημιουργείτε μία πάστα πάνω στον λεκέ. Στη συνέχεια βάζετε το ρούχο σας στο πλυντήριο και το πλένετε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο χαρτάκι του εσωτερικού του ρούχου σας.

3. Αντηλιακό

Η χρήση ενός αντηλιακού στη χώρα μας είναι απαραίτητη, αφού η θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ υψηλές. Σχεδόν όλες οι αντηλιακές κρέμες αλλά και οι λοσιόν έχουν ως βάση το λάδι και πολλές φορές ο λεκές που αφήνουν πάνω στα ρούχα μας είναι σαν λαδιά που δύσκολα φεύγει.

Χρησιμοποιήστε το Εύρηκα Quick Color για χρωματιστά ή το Εύρηκα Quick White για λευκά ρούχα τοποθετώντας το στην θήκη της κύριας πλύσης μαζί με το απορρυπαντικό. Στη συνέχεια πλένουμε το ρούχο μας στην υψηλότερη θερμοκρασία που επιτρέπει η ετικέτα που βρίσκεται στο εσωτερικό του ρούχου.

4. Παγωτό

Το παγωτό είναι το γλυκό που μας δροσίζει γλυκά το καλοκαίρι. Ποιος όμως δεν λερώνεται όταν στάζει από το χωνάκι το παγωτό ή τρώει λαίμαργα;

Για την αντιμετώπιση του λεκέ από παγωτό θα χρειαστούμε τη βοήθεια των ενισχυτικών πλύσης Εύρηκα Quick White ή Εύρηκα Quick Color. Τοποθετήστε το στον κάδο του πλυντηρίου και μαζί με το απορρυπαντικό ρούχων στην κυρίως θήκη προσθέστε Εύρηκα Quick White, για λευκά ρούχα ή Εύρηκα Quick Color, για χρωματιστά ρούχα, ενισχύοντας την πλύση ώστε να εξαφανιστεί στα σίγουρα ο λεκές.

5. Προϊόντα μαυρίσματος

Πάρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν προϊόντα μαυρίσματος είτε για να τονίσουν το έντονο μελαμψό χρώμα τους, είτε για γιατί έχουν πανάδες και θέλουν να τις καλύψουν δημιουργώντας ομοιομορφία στο δέρμα τους. Όμως τα ενισχυτικά μαυρίσματος λόγω της λιπαρότητας που έχουν αφήνουν διάφορους λεκέδες πάνω στα ρούχα.

Για την αντιμετώπιση αυτών των λεκέδων θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ενισχυτικά πλύσης αφού φεύγουν πολύ δύσκολα.

Θα χρειαστούμε μία λεκάνη, νερό, Εύρηκα Quick White, για λευκά ρούχα, ή Εύρηκα Quick Color, για χρωματιστά ρούχα, σαπούνι ρούχων για πλύσιμο στο χέρι και το πλυντήριό μας για πλύση. Μέσα σε μία λεκάνη με κρύο νερό τοποθετούμε το ρούχο που έχει τους λεκέδες στην ανάποδη μορφή του και το ξεπλένουμε. Βάζουμε στη λεκάνη καινούργιο νερό (5 λίτρα), Εύρηκα Quick White ή Εύρηκα Quick Color και το διαλύουμε καλά. Πάνω στους λεκέδες του ρούχου ρίχνουμε το σαπούνι ρούχων για πλύσιμο στο χέρι απλώνοντάς το με το χέρι δημιουργώντας σαπουνάδα. Το αφήνουμε μέσα στη λεκάνη να μουλιάσει για πάνω από μία ώρα και ξεπλένουμε. Τέλος το βάζουμε μέσα στο πλυντήριο κάνοντας πλύση όπως συνήθως τοποθετώντας και Εύρηκα Quick White, για λευκά ρούχα ή Εύρηκα Quick Color, για χρωματιστά ρούχα, για καλύτερα αποτελέσματα.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059