ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Zάχαρη στη βροχή!
Zάχαρη στη βροχή!
tip

Με τον παραλογισμό της κλιματικής αλλαγής να επιβάλλει delete στις αναρτήσεις μας για ρομαντικά πρωτοβρόχια, με τη μισή Ελλάδα στον ήλιο και την υπόλοιπη στα σύννεφα (αυτά που κρύβουν τους κεραυνούς της καταιγίδας) ο Νοέμβριος έφτασε στα μισά του κι ακόμα παλτό δεν βάλαμε.

Θα βάλουμε όμως καμπαρντίνες λευκές κι ελαφριά off white μπουφάν, υπέροχες κάπες στο χρώμα του χιονιού για τη δυνατή βραδινή ψύχρα, άσπρες ψηλές, γυαλιστερές μπότες κάτω από κοντά φορέματα ή φούστες και θα κρατήσουμε μια τεράστια λευκή ομπρέλα με ξύλινη λαβή, λες και περπατάμε στο Χριστουγεννιάτικα φωτισμένο Covent Garden.

Και όχι, δεν είμαστε από ζάχαρη να λιώσουμε στη βροχή, αλλά λιώνουμε από χαρά όταν βλέπουμε να περνούν από τις χειμωνιάτικες πασαρέλες οι αγαπημένες μας oversized λευκές πουκαμίσες του καλοκαιριού, τώρα πια φορεμένες πάνω από χοντρά μεταξωτά παντελόνια ή στενές φούστες. Απαραίτητο αξεσουάρ η ανδρική γραβάτα που επιστρέφει φέτος θριαμβευτικά στη γυναικεία μόδα για το Φθινόπωρο 2023 και τον Χειμώνα 2024. Μην τη φοβηθείτε βράδι ή πρωί, κάτω από οποιουδήποτε είδους γιακά, αλλά προτιμήστε την σαν μια κάθετη, λεπτή γραμμή στο κέντρο του θώρακα και όχι με τη μορφή… σαλιάρας!

Must have στη ντουλάπα μας, τουλάχιστον μέχρι τα μεγάλα κρύα, είναι το απολύτως essential λευκό παντελόνι, που εξακολουθεί να ανήκει στα favorite της γκαρνταρόμπας μας. Επιλέγουμε πιο ζεστά υφάσματα, όπως φανέλες, βαμβακερά ή χοντρά τζιν, που στην Ελλάδα είναι σχεδόν παντός καιρού.

Τέλος, φυλλομετρούμε τις παλιές φωτογραφίες των μαμάδων μας και αντί απλώς να μας διασκεδάζει η μόδα των δεκαετιών του ’70 και του ’80, ξεσηκώνουμε με μανία τις ιδέες της. Διότι, μια από τις πιο ισχυρές τάσεις της εποχής είναι οι έντονοι ώμοι, που επανέρχονται πανηγυρικά. Τους είδαμε στις κολεξιόν «γιγάντων», όπως της Chanel, του Balenciaga, του Saint Laurent, και του Courrèges, με υπερβολικές, μεγαλύτερες από ποτέ βάτες, σε όλες τις εκδοχές – από πανωφόρια, παλτό και σακάκια, έως φορέματα και πουκάμισα.

Κι αν θέλουμε τα λευκά μας να είναι καθαρά και λαμπερά όσο ποτέ άλλοτε, κάνουμε την πιο έξυπνη επιλογή, που δεν είναι άλλη από το Υπερλευκαντικό ΕΥΡΗΚΑ Quick White, που εξασφαλίζει ρούχα πολύ λευκά, πολύ καθαρά, πολύ γρήγορα, ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης. Διαθέτει εξελιγμένη σύνθεση με PWA (Polymeric Whitening Agent) Technology που προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά με ενισχυμένη λευκότητα ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα & Optical Brightener που εμφανίζει τα λευκά ακόμα λευκότερα!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059