ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Υπέρλαμπρο, θηλυκό και must στη ντουλάπα μας! 
Υπέρλαμπρο, θηλυκό και must στη ντουλάπα μας! 
tip

Το λευκό, σε total look ή σε εκρηκτικούς συνδυασμούς διεκδικεί μια μόνιμη και προπαντός πρωταγωνιστική θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Όταν σκεφτόμαστε λευκό, συνήθως το μυαλό μας πηγαίνει στο κλασικό πουκάμισο, αυτό που μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε εμφάνιση – από την αυστηρή, επαγγελματική, με μια μονόχρωμη στενή φούστα και σούπερ στιλάτα αξεσουάρ έως τη boho, με προσεχτικά σκισμένο τζιν, πολύχρωμη μπαντάνα και τεράστια ψάθινη καλαθούνα. Μπορεί να είναι δικό μας ή oversized του συντρόφου μας, στενό στη μέση, με φουσκωτά μανίκια ή πλισέ, σε αρχαιοελληνική γραμμή – αρκεί να είναι πουκάμισο και να είναι λευκό.

Γενικά, λατρεύουμε το λευκό γιατί είναι η απόλυτη αντίθεση του μαύρου και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το λατρεύουμε επειδή δίνει περιθώριο στη φαντασία μας να οργιάσει, συνδυάζοντάς το με εκρηκτικά χρώματα και αξεσουάρ – αλλά κι επειδή είναι ψέμα ότι μας προσθέτει κιλά, ειδικά αν ξέρουμε πώς να το φορέσουμε.

Για όλους αυτούς τους λόγους δεν περιοριζόμαστε μόνο στο super must λευκό πουκάμισο, αλλά προσθέτουμε όσο γίνεται περισσότερη εκτυφλωτική λάμψη στη ντουλάπα μας. Φροντίζουμε ας πούμε να περιλαμβάνει οπωσδήποτε και μια λευκή φούστα, είτε pencil για απαιτητικές εμφανίσεις είτε με καλοφτιαγμένη δαντέλα για μια πιο ρομαντική προσέγγιση. Πάντα χρήσιμο και πάντα κομψό είναι ένα απλό, λευκό λινό φόρεμα με λαιμόκοψη-χαμόγελο σε στυλ Jackie O, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, σκέτο ή με cut-offs, με σαγιονάρα ή 12ποντη γόβα και να αναδεικνύει πάντα την αξία του. Επιπλέον, κανείς δεν μας εμποδίζει να τολμήσουμε ένα καλοραμμένο σακάκι (που ταιριάζει ιδανικά με χρωματιστά φορέματα) ένα ψηλόμεσο σιγκαρέτ παντελόνι ή κι ένα λευκό μακρύ μαντό με πρωτοποριακά τελειώματα. Ίσα-ίσα, έτσι κάνουμε ένα δυνατό fashion statement που δεν μένει απαρατήρητο.

Λευκό παντού, λοιπόν, και κυρίως λευκό μέσα στη ντουλάπα μας, αρκεί να γνωρίζουμε τις δύο βασικές παγίδες του:
• Υφή: Το total white αγαπά τα καλά υφάσματα. Λινά, μεταξωτά, μουσελίνα, τραχύ αυθεντικό βαμβακερό, κρεπ, κασμίρ το χειμώνα, σατέν – είναι υφές που του ταιριάζουν και υπογραμμίζουν την κομψότητα που αποπνέει.
• Λάμψη: Άλλο να τολμήσουμε από άποψη τους τόνους του λευκού (παιχνίδι για δυνατούς λύτες) κι άλλο να αφήσουμε το αγαπημένο μας λευκό να αλλάξει χρώμα από… αμέλεια! Προμηθευτείτε λοιπόν το Εύρηκα Classic υγρό, ένα νέας γενιάς λευκαντικό, που αφαιρεί τους λεκέδες και το γάριασμα, χαρίζοντας αστραφτερή λευκότητα και λάμψη ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του, δεν καταστρέφει τις ίνες των ρούχων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα λευκά όπως μάλλινα και μεταξωτά.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059