ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Χιονάτη για πάντα!
Χιονάτη για πάντα!
tip

Κι ενώ ο καιρός δυσκολεύεται ακόμα να αποφασίσει αν μπήκαμε ή όχι ακόμα στο καταχείμωνο, εμείς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να κάνουμε τα Λευκά Χριστούγεννα που, σαν παιδιά, ονειρευόμαστε και περιμένουμε!

Γι’ αυτό, ακόμα κι αν δε βλέπουμε το χιόνι, εμείς θα το φορέσουμε για να χορέψουμε και να υποδεχτούμε τον Άγιο Βασίλη της καρδιάς μας, ντυμένες στα λευκά, σαν νεράιδες παραμυθιών!

Θα φορέσουμε το χρώμα του πάγου σε όλες τις αποχρώσεις του, επειδή είναι ultra chic, ultra θηλυκό και ultra διαχρονική αξία. Θα το φορέσουμε επειδή είναι το ίδιο σέξι σε βραδινό, όπως και σ’ ένα oversized, ξεχειλωμένο πλεκτό πουλόβερ πάνω από μια κοντή φούστα. Θα το φορέσουμε, τέλος, επειδή συμβολίζει την αρμονία και ταιριάζει με τα νέα ξεκινήματα – εκεί που, όπως σε λευκό χαρτί, γράφουμε τις ευχές και τους στόχους μας για τη νέα χρονιά!

Πλεκτό ή βαμβακερό, με δαντέλες ή χωρίς, μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό maxi λευκό φόρεμα – ιδανικό για το ρεβεγιόν ή το μεσημεριανό τραπέζι της πρωτοχρονιάς. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε χρωματιστές αντιθέσεις, καθώς αρκεί να το συνδυάσετε με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα λαμπερό κολιέ.

Γενικά, στις Γιορτές, τολμήστε να αντικαταστήσετε το παραδοσιακό, αλλά και πολυφορεμένο, total black με το πριγκηπικό, αγέρωχο total white – είτε πρόκειται για βραδινή έξοδο είτε για εκδρομή στα χιόνια.
Κρατήστε οπωσδήποτε στη γκαρνταρόμπα σας το κλασικό και λατρεμένο λευκό πουκάμισο που σώζει πάντα την παρτίδα, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το Christmas party με τους φίλους.

Μη διστάσετε ούτε απέναντι σε ένα minimal λευκό Jumpsuit, την ολόσωμη φόρμα που κάνει πάντα δυναμικό εφέ – ειδικά σε μια super-glam εκδοχή για το ρεβεγιόν. Τη συνδυάζουμε ακόμα και με παγιέτες για έξτρα λάμψη, καθώς και με λευκό πέδιλο, που είναι κι αυτό δυνατή χειμωνιάτικη τάση. Με πέδιλο θα φορέσετε κι ένα μακρύ λευκό μεταξωτό slip dress, που σηκώνει λαμπερά κοσμήματα για να είναι «πιο σέξι πεθαίνεις» look.

Και μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε και ένα επίσης ολόλευκο oversized παλτό, είτε από ύφασμα είτε από συνθετική γούνα, συμπληρώνοντας το outfit με λευκά μποτάκια, sneakers ή και γόβες. Γιατί, το 2023-24, όταν λέμε ότι είμαστε Χιονάτες, το εννοούμε!

Αλλά, αυτό που χρειάζεστε πάνω απ’ όλα είναι το ΕΥΡΗΚΑ Quick White Υπερλευκαντικό σε σκόνη για να διατηρούνται τα… Χιονάτα ρούχα πολύ λευκά, πολύ καθαρά, πολύ γρήγορα – ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης! Διαθέτει εξελιγμένη σύνθεση με PWA (Polymeric Whitening Agent) Technology που προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά & Optical Brightener όπου, με παρουσία ηλιακού φωτός, εμφανίζει τα λευκά βαμβακερά ρούχα ακόμα λευκότερα. Με νέο βελτιωμένο σύστημα ενζύμων, φροντίζει τις ίνες ειδικά των βαμβακερών και καθαρίζει τέλεια ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059