ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Wide White World
Wide White World
tip

Ένα λευκό πανί, ίδιο με ασύμμετρο τοπ, ταξιδεύει στ’ ανοιχτά. Στον ορίζοντα, κόντρα στο βαθύ γαλάζιο, μικρά, αραιά συννεφάκια σαν μπάλες από δαντέλα ή κροσέ αρνούνται να πυκνώσουν. Ένα τεράστιο ντραπέ λευκό πέπλο καλύπτει από μακριά τις Κυκλάδες, καθώς χιλιάδες λευκά σπιτάκια λαμπυρίζουν στον ήλιο. Και μπορεί παραδοσιακός μήνας των διακοπών να είναι ο Αύγουστος, όμως το αληθινό καλοκαιρινό ταξίδι ξεκινά πάντα τον Ιούλιο.

 

Από νωρίς ονειρευόμαστε το τεμπέλικο ξύπνημα σ’ ένα κρεβάτι με πεντακάθαρα, δροσερά λευκά σεντόνια μπροστά σ’ ένα παράθυρο που δείχνει στο πέλαγος. Η μικρή αποσκευή του Σαββατοκύριακου θα τα χωρέσει όλα – ένα tribal boho σε φόντο λευκό για το ταξίδι, το τεράστιο άσπρο καπέλο σε σχέδιο α λα Όντρεϊ Χέπμπερν, που θα αλλάζει από πρωινό σε βραδινό ανάλογα με τα χρώματα από τις κορδέλες του. Μια cargo λινή βερμούδα με λευκό τοπ για τον πρωινό καφέ στην πλατεία κι ένα τεράστιο λευκό παρεό με εμπριμέ λουλούδια που μετατρέπεται από εμπνευσμένο καφτάνι σε τέντα για τον ήλιο του μεσημεριού. Για το βράδυ, διαλέγουμε λευκά ρομαντικά βολάν, συνδυασμένα με δαντέλες ή ένα τολμηρό λευκό κροσέ που ξέρει να αναδείξει το μαύρισμα και να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Όπου και να βρεθούμε, σ’ ένα σπίτι σε νησί ή στο all time classic εξοχικό μας, μπροστά μας απλώνεται ένας μεγάλος, υπέροχος κόσμος, έτοιμος να τον ανακαλύψουμε. Ένα μπαράκι που μόλις άνοιξε, μια παραλία που δεν είχε τύχει να επισκεφτούμε πέρσι, μια συναυλία στη διπλανή πόλη – κανένα καλοκαίρι δεν μοιάζει με το προηγούμενο! Το γνωρίζουμε λοιπόν από την αρχή, με το κατάλληλο outfit για κάθε περίσταση για να νιώθουμε ότι μας ανήκει και ότι είμαστε οι σταρ της εποχής του.

Μόνο ένα λάθος αποφεύγουμε: να ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί μας το «σωματοφύλακα» των λευκών μας, το αγαπημένο ΕΥΡΗΚΑ που θα μας βγάλει παντού και πάντα ασπροπρόσωπους. Όπως το υπερλευκαντικό ΕΥΡΗΚΑ Classic με άρωμα άνθη πορτοκαλιάς με νέα, ενισχυμένη σύνθεση για ρούχα πιο λευκά και καθαρά από ποτέ! Απομακρύνει μαγικά, ακόμα και δύσκολους λιπαρούς λεκέδες και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη έως και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C). Εμπιστευτείτε το και θα δείτε τα λευκά σας να ξαναζωντανεύουν από την πρώτη πλύση!

 

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059