ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Viva (White) T-Shirt!
Viva (White) T-Shirt!
tip

Τα ανάλαφρα ανοιξιάτικα σακάκια και οι μικρές κομψές ζακέτες γλιστρούν επιτέλους από τους ώμους για να δώσουν τη θέση τους στο αδιαφιλονίκητο star κάθε πασαρέλας που σέβεται τον εαυτό της και τις υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες: το λευκό T-shirt!

Αυτό το μικρό κομμάτι λευκού πανιού που πήρε ηρωική αίγλη όταν φορέθηκε από το αμερικανικό ναυτικό στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έγινε σύμβολο της εργατικής τάξης, ερωτικό φετίχ στα κορμιά του Μάρλον Μπράντο και του Τζέιμς Ντιν τη δεκαετία του ’50 κι έφτασε να γοητεύσει θρυλικούς fashion designers, όπως ο Dior, η Chanel, ο Calvin Klein, ο Armani, ο Lang, η Prada και ο Ghesquière είναι και φέτος εδώ, βάζοντάς μας στο mood των διακοπών!

Μια ματιά για το πώς αναδείχτηκε αυτό το ultra-basic-chic λατρεμένο ρούχο στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κολεξιόν 2022 δίνει ιδέες:

-Θριαμβεύει ο κλασικός συνδυασμός με τζιν -απλό ή ψηλόμεσο- και sneakers. Σ’ αυτή την περίπτωση απαραίτητο είναι ένα πολύχρωμο κόσμημα ή αξεσουάρ για να δώσει ένταση.

-Δυνατή τάση και το cargo παντελόνι με λευκό T-shirt, για ένα αυθεντικά εργατικό look!

-Ένα κομψό καλοκαιρινό κοστούμι παντρεύεται το λευκό T-shirt από το πρωί στο γραφείο, με mules ή σανδάλια, μέχρι αργά το βράδυ με γόβα-στιλέτο, πλατφόρμες ή πιο σοφιστικέ σανδάλια.

-Λευκό T-shirt με micro skirt, σε όλες τις εκδοχές και όλα τα χρώματα, είναι επίσης μια σέξι πρόταση, που θέλει πάντα προσοχή στο παπούτσι.

-Ωραία εικόνα είναι το λευκό T-shirt με oversized πουκάμισο και ένα statement παντελόνι, όπως τα υπέροχα καρό της δεκαετίας του ’60.

-Από άποψη μεγέθους, η τάση για το T-shirt είναι το μέτρο, δηλαδή ούτε κολλητά στενό, ούτε oversized.

-«Τοπ καριέρα» κάνει στα φετινά trends και το λευκό tank top που, ανάλογα με το κόψιμο, μπορεί να κολακεύσει περισσότερο ή λιγότερο το μπούστο.

Βέβαια, όταν λέμε Viva Λευκό T-Shirt, πρέπει να το εννοούμε κιόλας γιατί αυτός είναι ένας απαιτητικός τίτλος τιμής! Ένα λευκό ρούχο γαριασμένο ή λεκιασμένο χάνει όχι μόνο τη λάμψη του, αλλά και όλη του τη χάρη. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάντα στο ντουλάπι μας. Το υπερλευκαντικό σε μορφή σκόνης Εύρηκα Quick White.  Ενισχύει και διατηρεί το λευκό των ρούχων και χάρις την προηγμένη τεχνολογία PWA προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά με ενισχυμένη λευκότητα στα κιτρινισμένα και γαριασμένα υφάσματα ενώ καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Με το  Εύρηκα Quick White έχετε ρούχα πολύ λευκά, πολύ καθαρά, πολύ γρήγορα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059