ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Τα πρώτα εκτυφλωτικά σύννεφα: συνδυασμοί με λευκό
Τα πρώτα εκτυφλωτικά σύννεφα: συνδυασμοί με λευκό
tip

Δεν είναι μόνο οι μετεωρολόγοι που τραβούν τα μαλλιά τους με τον καιρό, αλλά και οι fashionistas. Με απέραντο σεβασμό στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν σκληρά από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, επιχειρούμε μια επιστροφή στην κανονικότητα – που, και πάλι, μόνο κανονική δεν είναι! Γιατί ο Οκτώβρης φτάνει στο πρώτο μισό του κι ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ήρθε η ώρα να κρύψουμε βαθιά στο ντουλάπι των καλοκαιρινών το υπέροχο λευκό, ολόσωμο μαγιό μας! Κι όταν κοιτάμε τα απογευματινά σύννεφα στο βάθος του ορίζοντα, τυφλωνόμαστε από τη λάμψη τους, που αντανακλά το φως του ήλιου, πριν βιαστεί να κρυφτεί! Κι επειδή ζηλεύουμε την πουπουλένια τους υφή, καθώς δροσίζει, ανοίγουμε το συρτάρι και παίρνουμε ένα ολόλευκο τοπ για να το φορέσουμε κάτω από τα πρώτα φθινοπωρινά σακάκια. Το πρωί, που θα ανέβει πάλι η θερμοκρασία, θα συνδυάσουμε ένα υπέρκομψο, λευκό shirt dress με μεγάλα έθνικ κοσμήματα, που θα μας θυμίσουν βράδια κοντά στην παραλία – κι ας είμαστε μόλις μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι μας. Τον επόμενο μήνα έρχονται λευκές καμπαρντίνες, κάπες – ίσως και οι πρώτοι χιονάτοι σκούφοι στο κεφάλι, αλλά μέχρι να περάσουμε στην αληθινή αλλαγή της εποχής, ας κρατήσουμε ό,τι μπορούμε από το καλοκαίρι! Ακόμη και ταμπά σορτς θα τολμήσουμε, με ένα oversized λευκό μεταξωτό πουκάμισο και ένα ζευγάρι αρβυλάκια ή sneakers για δυνατό statement. Στο χέρι, θα κρατήσουμε μια πολύχρωμη εσάρπα, ιδανική για πιο σκιερά σημεία στον δρόμο. Δεν αφήνουμε μόνη ούτε τη λευκή μας πανταλόνα, παρά τη συνδυάζουμε με ένα πλεχτό, κροσέ πόντσο σε αποχρώσεις του σταχιού.

 

Κι επειδή, θέλει-δεν θέλει, ο χειμώνας θα ‘ρθει, εκεί προς το τέλος του μήνα πλένουμε όλα τα λευκά με το Υπερλευκαντικό ΕΥΡΗΚΑ Classic και τα ετοιμάζουμε για την επόμενη σεζόν.

Είναι σημαντικό, μπαίνοντας στο ψηλό ντουλάπι ή στο πατάρι να παραμένουν αφράτα, μαλακά και αστραφτερά, ώστε να διατηρηθούν όσο γίνεται πιο φρέσκα και ανέπαφα! Το ΕΥΡΗΚΑ Classic είναι, ακριβώς, το Νο1 λευκαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για την καθαριότητα των λευκών ρούχων, άρα ιδανικό για την περίπτωση. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και καταπολεμά το γάριασμα, χαρίζοντας αστραφτερή λευκότητα και λάμψη ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες, από τους 30°C. Επίσης, χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του, δεν καταστρέφει τις ίνες των ρούχων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η πλύση. Δεν περιέχει χλώριο. Χρησιμοποιήστε το στο πλυντήριο, αλλά και τοπικά, στον λεκέ, πριν το πλύσιμο. Έτσι, μόλις ξαναμυρίσει άνοιξη δεν θα έχετε παρά να τα φρεσκάρετε με το έτερο υπερλευκαντικό σε σκόνη της ΕΥΡΗΚΑ, το Εύρηκα Quick White, το οποίο είναι ιδανικό και για το σύντομο πρόγραμμα πλύσης, και θα είναι έτοιμα και εκτυφλωτικά!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059