ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Summer-wear-it-white
Summer-wear-it-white
tip

Καφτάνια, καπέλα, παρεό ζωγραφισμένα στο χέρι, αραχνοΰφαντα υφάσματα που ανεμίζουν στον άνεμο σαν ανοιχτά λευκά πανιά: ο Αύγουστος είναι γενικά ο μήνας του λευκού που αντιστέκεται στην αφόρητη ζέστη, του λευκού με τις στάμπες και τις χρωματιστές λεπτομέρειες πάνω σε υπέρ-μοδάτες δαντέλες, του λευκού που κινδυνεύει να λεκιάσει από τον ιδρώτα. Του λευκού, που θέλει προσοχή και φροντίδα από τους ειδικούς του για να λάμπει σαν τον ήλιο!

 

Άφησε λοιπόν το λευκό να γεμίσει τη βαλίτσα των διακοπών σου και μην αφήσεις πίσω κανένα από τα υπέροχα φετινά, αυγουστιάτικα must:

 

Ίσως το πιο must  από αυτά είναι, για μια ακόμη φορά, τα λευκά καφτάνια! Άνετα, αέρινα, υπέρ chic, σε στυλ boho με σταθερές αναφορές στα ‘70’s, λατρεύεις να τα φοράς! Οι fashion designers προτείνουν καφτάνια σε όλες τις εκδοχές: κοντά ή μακριά, με στάμπες ή χωρίς, με χρώματα στη λαιμόκοψη ή όχι, με εντυπωσιακά κοσμήματα ή φουλάρια – όπως και να τα φορέσεις αποτελούν έμπνευση για δυνατές εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, στην παραλία και στο κλαμπ.

 

Ισχυρά trends σε λευκό για το φετινό καλοκαίρι είναι επίσης τα κιπούρ, το κιμονό, τα ριχτά μίντι φορέματα με σκισίματα, το φόρεμα-πουκάμισο, το μαγιό κροσέ – ειδικά στις δαντέλες και τα πλεκτά δώσε ιδιαίτερη σημασία. Υπάρχουν κι άλλες εκτυφλωτικά λευκές προσθήκες για τη βαλίτσα σου, όπως:

 

-ένα boho chic crop top, συνδυασμένο με κοντό σορτσάκι

-ένα μίνι λινό φόρεμα με ένα υπέρ-μοντέρνο κόσμημα για πιο minimal look

-ένα αγαπημένο oversized, ολόλευκο old time classic t-shirt

-ένα ψηλόμεσο σορτσάκι που φοριέται μόνο με το πάνω μέρος του μαγιό

-ένα super chic ολόσωμο μαγιό, συνδυασμένο με τζιν σορτσάκι

 

Αν δεν θέλεις σορτσάκι, διάλεξε αντίστοιχα μια μίνι ψηλόμεση φούστα και, φυσικά, μην ξεχάσεις τα λατρεμένα παρεό με τους χιλιάδες τρόπους να τα δένεις και να τραβάς τα βλέμματα!

 

Ποτέ χωρίς το (λευκό) καπέλο σου!

Τα θρυλικά καπέλα των σταρ του Χόλυγουντ κάνουν, εδώ και πολλές δεκαετίες, αμέτρητα εξώφυλλα στα κορυφαία περιοδικά μόδας όλου του κόσμου. Προσθέτουν ένα ακαθόριστο μυστήριο στην εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το τριχωτό του κεφαλιού και το πρόσωπο από την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Τελευταία λέξη της μόδας στο αγαπημένο αυτό αξεσουάρ είναι το ανεπιτήδευτο, fresh look του Bucket hat που, μαζί με το ψάθινο -με κορδέλα ή χωρίς, με φαρδύ ή στενό γείσο- ή το κροσέ, που είναι επίσης απόλυτη τάση, θα δώσουν ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή σου.

 

Κι επειδή το λευκό χρώμα θέλει τον ειδικό του, βάλε οπωσδήποτε στις αποσκευές σου και το μοναδικό, διαχρονικό και απίθανο ΕΥΡΗΚΑ Classic– το υπερλευκαντικό σε σκόνη που ξαναζωντανεύει τα ρούχα σε κάθε πλύση και τα κάνει πιο λευκά και καθαρά από ποτέ. Απομακρύνει τέλεια ακόμα και δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και λειτουργεί σούπερ αποτελεσματικά ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C). Remaining Time-0:00FullscreenMute

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059