ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Σαν τα χιόνια…
Σαν τα χιόνια…
tip

Και να, που ήρθε η ώρα να κουκουλωθούμε κάτω από λευκά ζεστά παπλώματα, να κρύψουμε τα καλοσχεδιασμένα φρύδια μας μέσα σε λευκούς αφράτους σκούφους, να τολμήσουμε εκείνη τη χιονάτη, μακριά μάλλινη κάπα – ακόμα και να χορέψουμε στο χιόνι πάνω σ’ ένα ζευγάρι ψηλές, ολόλευκες μπότες από βινύλιο. Λίγο θα κρατήσει αυτή η πανδαισία του χιονιά γιατί σύντομα ο Φλεβάρης θα φλεβίσει και θα αρχίσουμε πάλι να συγκρίνουμε αντηλιακά και να παραγγέλνουμε μαγιό…

Όσο προλάβουμε λοιπόν σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο ας απολαύσουμε τη χορογραφία των χιονονιφάδων στα υπέροχα λευκά τοπία του ελληνικού χειμώνα. Μια βόλτα στις χιονισμένες πλαγιές, ένα ζεστό αρωματικό τσάι, Κυριακή πρωί στις πλατείες της παγωμένης πόλης, μια συναρπαστική ταινία αγκαλιά στον καναπέ -μπορεί τα χιόνια να μην έρχονται συχνά, αλλά όταν εμφανιστούν καλό είναι να έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να τα υποδεχτούμε με στυλ και να τα απολαύσουμε στο μάξιμουμ.

Κι όταν λέμε «στυλ» ας ξεκινήσουμε από τα basic. Basic, στη συγκεκριμενη περίπτωση είναι το λευκό -από το κρυσταλλικό του πάγου έως το ζεστό κρεμ μια κούπας από αχνιστό γάλα που έχει… λερωθεί από μια μικρή κουταλίτσα καφέ. Σ’ αυτές τις αποχρώσεις, που θυμίζουν παγετώνα στις Άλπεις, θα φορέσουμε πλεχτά γιλέκα πάνω από χοντρές, oversized πουκαμίσες, αλλά και τεράστια κασκόλ-κουβέρτες, τα περίφημα blanket scarf που, όσο και να μην τους φαίνεται μπορούν να γίνουν επιτομή της κομψότητας. Οι 50+ αποχρώσεις του λευκού ταιριάζουν και στο post-covid dopamine look – το ντύσιμο που μας ανεβάζει τη διάθεση σαν το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Αντίστοιχα, είναι ιδανικές και για το layering που είναι ο καλύτερος θερμοστάτης! Από μέσα, η πρώτη και τελευταία λέξη ανήκει στα ελαφριά, μάλλινα τοπ από υφές που χαϊδεύουν το δέρμα χωρίς να το «τσιμπάνε», συνδυάζοντας μαλλί και βαμβάκι. Σ’ όλα αυτά προσθέστε αγαπημένα, λευκά chunky πουλόβερ, τεράστια ζιβαγκο, χνουδωτά ear muffs και -οπωσδήποτε!- γυαλιά για τον κοφτερό χειμωνιάτικο ήλιο. Επίσης, μπότες χιονιού, υπέροχες ολόσωμες φόρμες του σκι σε λευκό-μεταλιζέ, υποδήματα απρέ σκι, sneakers ψηλού προφίλ για τις ηλιόλουστες μέρες, χουχουλιάρικα καπιτονέ πανωφόρια και μια υπέρλαμπρη ομπρέλα-θόλο για να περπατάτε κάτω από τον προσωπικό σας ουρανό!

Κι αν όχι όλα αυτά, τουλάχιστον τα περισσότερα μπορείτε να τα ανανεώνετε και να τα ξαναζωντανεύετε με το ΕΥΡΗΚΑ Classic, το υπερλευκαντικό σε σκόνη που δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη πλύση. Είναι ένα αγαπημένο προϊόν που εδώ και πάνω από 60 χρόνια είναι συνώνυμο του «Λευκού» και το οποίο έρχεται τώρα με νέα, πιο ενισχυμένη σύνθεση για ρούχα πιο λευκά και καθαρά από ποτέ. Χάρη στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει απομακρύνει τέλεια ακόμα και δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, χαρίζοντας στα ρούχα λευκότητα και λάμψη στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059