ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Ψυχρό, παγωμένο, αγέρωχο, απόλυτα Πολικό Λευκό!
Ψυχρό, παγωμένο, αγέρωχο, απόλυτα Πολικό Λευκό!
tip

Αν υπήρχε μια γκάμα «αποχρώσεων» του βαθμού δυσκολίας των χρωμάτων που λατρεύουμε να φοράμε, το λευκό θα ήταν σίγουρα στην κορυφή. Κι όχι οποιοδήποτε λευκό -το σπασμένο, το εκρού, το λίγο γκρι ή αυτό που θυμίζει το τσόφλι του αυγού- αλλά το απόλυτο, κρυστάλλινο, Πολικό Λευκό. Το περίφημο
crisp white που ανέβασαν και φέτος στις πασαρέλες οι μεγάλοι σχεδιαστές, δείχνοντας τις κολεξιόν τους για το χειμώνα του ’23. Κι αν πάμε πάλι στις αποχρώσεις της δυσκολίας, θα πρέπει να ομολογήσουμε πως το καλοκαιρινό λευκό είναι «παιχνιδάκι» σε σχέση με τη χειμερινή εκδοχή του.

Παρόλα αυτά, μέσα στις χρωματικές εκρήξεις των fashion designers, το crisp white επιβλήθηκε με την απίστευτη κομψότητα που έχει μέσα στην ίδια τη «φύση» του. Είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με κάποιο προκλητικό, bold χρώμα, όπως ένα «ξεδιάντροπο» μπλε ελεκτρίκ, το Πολικό Λευκό είναι από μόνο του ένα statement – αρκεί να είναι αψεγάδιαστα λευκό και καθαρό. Κατά τα άλλα, φανταστείτε το σε εκτυφλωτικό σακάκι να ταιριάζει με ένα
ασπρόμαυρο πουά παντελόνι ή σε στενό μάλλινο φόρεμα να κλείνει το μάτι σ’ ένα μοναδικό σετ από φανταχτερά βραχιόλια. Ονειρευτείτε το σε oversized πουλόβερ να συναντά την αριστοκρατικότητα μιας μπεζ κασμιρένιας φούστας, σε κάπες κροσέ και απίστευτες δαντέλες, καθώς και σε κλασικό, αγαπημένο σε tank top από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δοκιμάστε το σε αθλητική τύπου «στολή» – ακόμα και σε διαφάνεια, τη φετινή top-hot τάση, αλλά και σε οικολογική γούνα και αφήστε τους όλους με το στόμα ανοιχτό, δοκιμάζοντας να το «περπατήσετε» με τη μορφή ενός παλτό, από αυτά που φέτος πρέπει ακόμα και να σέρνονται στο πάτωμα.

Τολμήστε το λοιπόν και δανειστείτε την απόλυτη λάμψη του – αρκεί φυσικά να υποκλιθείτε με σεβασμό στις απαιτήσεις του. Γιατί το crisp white δεν συγχωρεί λεκέδες – εκτός και αν τους υπογράφει η Άννa Ουίντουρ! Γι’ αυτό, φροντίστε να έχετε εξοπλιστεί με το ΕΥΡΗΚΑ Classic Υγρό Υπερλευκαντικό για αστραφτερή λευκότητα και ρούχα μαλακά.

Πρόκειται για λευκαντικό νέας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένο για την καθαριότητα των λευκών ρούχων. Αφαιρεί τους λεκέδες και το γάριασμα, χαρίζοντας αστραφτερή λευκότητα και λάμψη ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ χάρη στη σύνθεσή του δεν καταστρέφει τις ίνες των ρούχων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα λευκά όπως μάλλινα και μεταξωτά. Δεν περιέχει χλώριο και αφήνει τα ρούχα μαλακά, ευχάριστα στην αφή, σαν καινούργια!
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ, ΠΟΛΎ ΜΑΚΡΙΆ

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059