ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Πάσχα “εν λευκώ”
Πάσχα “εν λευκώ”
tip

Άστατο τον ανέβασαν, διπρόσωπο τον κατέβασαν, η αλήθεια είναι ότι φέτος, η βαλίτσα των πασχαλινών διακοπών έγινε και πάλι σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες! Ο Απρίλης βέβαια ήταν πάντα έτσι. Οι Γάλλοι μάλιστα του αφιέρωσαν ένα μονόστιχο με ρίμα (en Avril pas un fil), που ήταν απαράβατος κανόνας για τους fashion designers της εποχής και σήμαινε ότι τον Απρίλη δεν αφαιρείς ούτε μια κλωστή από το ρουχισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κρυώσεις. Μετά, ήρθε η κλιματική αλλαγή και συνηθίσαμε να συνδυάζουμε μαγιό με πλεχτό σκουφί και οι fashion designers επινόησαν το layering για να ανέβουμε επίπεδο από την εποχή που λέγαμε το τρε μπανάλ, ότι ντυθήκαμε πάλι σαν κρεμμύδια. Στη συνέχεια, οι μεγάλοι μετρ σήκωσαν τα χέρια ψηλά και άφησαν τον πασχαλινό Απρίλη «εν λευκώ», με την έννοια ότι όλα είναι αποδεκτά στη βαλίτσα των διακοπών -από παλτό ως δαντελωτή διαφάνεια και από οικολογική γούνα ως βατραχοπέδιλα.

Και τώρα το ΕΥΡΗΚΑ μετατρέπει το «εν λευκώ» του Πάσχα+ στην πιο σίγουρη επιλογή για την εποχή. Την τιμητική τους έχουν για παράδειγμα τα λευκά πουκάμισα – μια ασφαλής λύση που δίνει τη δυνατότητα για προστασία από τη βραδινή δροσιά με κατεβασμένα τα μανίκια. Τζιν ψηλόμεσα, καμπάνα ή σωλήνες, σε όλες τις denim αποχρώσεις με λευκό πουκάμισο γίνονται ιδανικό look για ηλιόλουστες μέρες στην εξοχή. Τα απογεύματα αποθεώνουν την έννοια της κομψότητας με λινά λευκά παντελόνια και πουκάμισα στο χρώμα του κακάο με πολύ γάλα και από πάνω μια πολύχρωμη πασμίνα – ασπίδα στο τσουχτερό αεράκι που έρχεται από τον βοριά.

Το λευκό με λευκό αποτελεί πάντα πρόκληση στη διάρκεια και μετά το Πάσχα. Τολμήστε το σε σακάκι-παντελόνι, αστραφτερό σαν το τελευταίο χιόνι της χρονιάς, τέλεια ταιριασμένο με μεγάλα έθνικ κοσμήματα ή ακόμα και με γραβάτα πάνω από ένα έξυπνο τοπ. Θυμηθείτε μόνο ότι η ουδετερότητα θέλει προσεκτικές υπερβολές. Μια τεράστια λευκή κάπα, τυλιγμένη γύρω από το -πόσο πιο κλασικό πια;- black dress γίνεται μια κομψή παρτίδα σκάκι που σε κάποιες πασαρέλες φορέθηκε ακόμα και με ασημένια sneakers. Λευκό και χρώμα σε σοφές αναλογίες είναι ένας συνδυασμός που αντέχει σε όλες τις περιπτώσεις – από την κατάνυξη του Επιτάφιου έως τα πρώτα προ-καλοκαιρινά πάρτι. Όσο γλυκαίνει ο καιρός μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και η λεπτή δαντέλα – το vintage outsider που επίσης λατρεύει το λευκό, κερδίζοντας μαζί του όλες τις εντυπώσεις!

Πάντως για να κερδίζετε πάντα τις εντυπώσεις, μην κάνετε βήμα χωρίς το υπερλευκαντικό σε σκόνη EYPHKA Classic! Η Νο1 μάρκα στα λευκαντικά χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει σας προσφέρει πιο λευκά και πιο καθαρά ρούχα από ποτέ με ορατή διαφορά από την 1η πλύση. Επιπλέον καθαρίζει τέλεια ακόμα και τους πιο δύσκολους λιπαρούς λεκέδες!

 

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059