ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Ο χειμώνας κι αν Φλεβίσει…
Ο χειμώνας κι αν Φλεβίσει…
tip

Αλκυονίδες μέρες, βιτρίνες με τα πρώτα ανοιξιάτικα και η μέρα που όλο μεγαλώνει. Πόσο να αντέξεις τον χειμώνα πια; – κι ας είναι και μετρημένος φέτος! Γι’ αυτό, από τα χιόνια κρατάμε το λευκό και προχωράμε αποφασιστικά προς το καλοκαίρι, που μυρίζει κάθε χρόνο μόλις αρχίσουν να ρέουν οι υπόγειοι χυμοί της φύσης, εξού και η παροιμία για το «φλέβισμα» του Φεβρουαρίου που προμηνύει μελλοντικές αποδράσεις σε νησιά!

Στο μεταξύ, οι σχεδιαστές έδωσαν από πολύ νωρίς, όπως πάντα, τους χρησμούς τους για τη φετινή άνοιξη: μετά την περίοδο της πανδημίας, με το athleisure να επιβάλλεται αναγκαστικά ως «ρούχο εργασίας» για τον εγκλεισμό και την τάση της «ήσυχης» πολυτέλειας να ακολουθεί στις πασαρέλες, ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε! Τι σημαίνει αυτό; Αφήνουμε τη φαντασία μας να δημιουργήσει την προσωπική μας τάση, συνδυάζοντας χρώματα, νήματα και ελεύθερες φόρμες.

Παρόλα αυτά, για μια φορά ακόμα, τίποτα δεν αλλάζει τη διαχρονική παντοκρατορία του λευκού! Την άνοιξη του ’24 το φοράμε απαραίτητα σε πουκάμισο, άλλοτε oversized πάνω από σορτσάκι τις ζεστές μέρες κι άλλοτε αυστηρό, αμάνικο, με κλειστό λαιμό κι ένα ίσιο, ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, σε ένα ιδιαίτερο, executive look!

Φοράμε επίσης πολλά λευκά T-shirts, σκέτα ή μέσα από σακάκια, και ζακέτες, αρκεί να… «φωνάζουν»! Είναι κι αυτή μια φετινή τάση που υπακούει στην επιθυμία των fashion designers να γεμίσουν το all time classic άσπρο φόντο κάθε μπλούζας με μηνύματα, συνθήματα και σλόγκαν, κυρίως για θέματα της επικαιρότητας.

Εδώ είναι ξανά και το λατρεμένο λευκό φόρεμα: άλλοτε γίνεται βάση για να φιλοξενήσει μικρά ή μεγάλα πουά σε μια έκρηξη κινηματογραφικής γοητείας κι άλλοτε παίζει σε τόνους του εκρού, σε διαφορετικά μήκη και με αραχνοΰφαντα μεταξωτά ή διαφάνειες, συχνά με κεντήματα ή δαντέλα. Όπως και να τα φορέσουμε είναι το σιγουράκι μας για σωστές εμφανίσεις σε όλες τις περιπτώσεις.  

Κι όπως, όσο φτιάχνει ο καιρός, θα ξετρυπώνουμε από τη ντουλάπα μας τα πουκάμισα, τα T-shirts και τα λευκά φουστάνια, θα τα περιποιούμαστε με ΕΥΡΗΚΑ Classic υπερλευκαντικό σε σκόνη, με κλασσικό άρωμα ή με άρωμα άνθη πορτοκαλιάς. Έχει νέα, πιο ενισχυμένη σύνθεση για ρούχα πιο λευκά και καθαρά από ποτέ, που ξαναζωντανεύουν από την 1η πλύση! Χάρη στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059