ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Μικρό, λευκό καλοκαιράκι
Μικρό, λευκό καλοκαιράκι
tip

Το ζήσαμε φέτος μετά τα μέσα του Οκτώβρη, ενώ πολλοί εξπέρ μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι είναι πιθανό να μας επισκεφτεί ακόμη και την ώρα που θα στολίζουμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα! Ο λόγος για το λατρεμένο «μικρό καλοκαιράκι» που δεν χάνει ευκαιρία να μας βγάλει έξω σε τραπεζάκια κάτω από τον ήλιο και μας οδηγεί σε τολμηρές αποφάσεις – από το να πάμε βόλτα ξυπόλητοι στην παραλία, μέχρι να τολμήσουμε μια ανάλαφρη ολόλευκη κάπα, σε συνδυασμό με ένα φωτεινό χειροποίητο κόσμημα-ήλιο. Τα βράδια δοκιμάζουμε λευκό-πάνω-στο-λευκό, σε ανεπαίσθητα διαφορετικές αποχρώσεις, πράγμα που απαιτεί βέβαια ρούχα με αψεγάδιαστη λευκότητα και φρεσκάδα! Απαιτεί δηλαδή ΕΥΡΗΚΑ!

Στις κολεξιόν είδαμε αυτό το «μικρό καλοκαιράκι» ακόμα και με την υπογραφή μεγάλων σχεδιαστών – ένα λευκό, σχεδόν καλοκαιρινό μπλουζάκι με τιράντα να γίνεται «μπαλαντέρ» των φθινοπωρινών-χειμωνιάτικων συλλογών και να συνδυάζεται τέλεια με όλα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είδαμε λευκές, υπερβολικά κοντές φούστες, πλισέ αθλητικές φουστίτσες, pencil φούστες και λευκά τζιν, αλλά και μακριά φορέματα, υπέροχα λευκά κοστούμια, οικολογικές γούνες, και πολύ μακριά λευκά παλτό, τόσο που έφταναν να σέρνονται στο πάτωμα. Αυτή κι αν είναι πρόκληση για ένα λευκαντικό ρούχων!

Τα ταμπού του λευκού

-Το λευκό είναι κάπως light: κι όμως, σύμφωνα με πολλά business manuals, αν θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή έχετε μια σημαντική συνάντηση βάλτε οποιοδήποτε τόνο του λευκού κι αφήστε να δημιουργήσει για σας τις καλύτερες εντυπώσεις! Άλλωστε, color experts λένε πως το λευκό δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση – άρα επιδρά μόνο θετικά!

-Το λευκό θέλει «κορμί»: το λευκό θέλει γνώση για ν’ αναδείξει και να «διαχειριστεί» σωστά κάθε τύπο σώματος. Ένα λευκό V-neck που φοριέται με μια σκούρα pencil φούστα κόβει κιλά. Μια λευκή μπλούζα με βολάν ή πιέτες δείχνει τα μικρά στήθη, μεγαλύτερα. Δοκιμάστε συνδυασμούς και θα βρείτε το ιδανικό σας.

-Το λευκό θέλει νιάτα! Αποσυνδέστε το χρώμα από τις ηλικίες γιατί το λευκό ταιριάζει με όλες!

-Το λευκό δεν πάει στις ξανθές: λ ά θ ο ς! Θέλει απλώς σωστό μακιγιάζ και αξεσουάρ – και τα δύο σε τόνους του φωτός. Αν μάλιστα έχετε κόκκινα μαλλιά τότε μιλάμε για ακαταμάχητο ταίρι!

Το λευκό λατρεύει τις αντιθέσεις: άλλο τόσο όμως λατρεύει και την μονοτονία των αποχρώσεών του, πχ λευκό του πάγου με off white, αρκεί τα υφάσματα να αλληλοσυμπληρώνονται, το μακιγιάζ να ακολουθεί την αρμονία και τα ρούχα να λάμπουν με το υπερλευκαντικό ΕΥΡΗΚΑ Classic, με εξελιγμένη σύνθεση χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες, απομακρύνει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες από τους 30ο C.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059