ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Nights in White Satin
Nights in White Satin
tip

Αν δεν εμφανιζόταν ακόμα και σήμερα στα πιο hot play lists, θα αναζητούσαμε αυτό το θρυλικό τραγούδι, που πρωτο-ηχογράφησαν οι Moody Blues το 1967, σε κάποιο σκονισμένο μουσείο της ροκ. Όμως είναι εδώ, πάντα ερωτικό, με στίχους που παραπέμπουν σε νύχτες έντασης πάνω σε λευκά σατέν σεντόνια, σαν τα λευκά σατέν cargo pants που τόλμησαν να περπατήσουν στις καλοκαιρινές πασαρέλες. Από τα κρόσσια, τα κροσέ, τις δαντέλες, τα νυχτικά-φουφούλες και το all time classic πλέον σέξι slip dress που θυμίζει μεσοφόρι της γιαγιάς, έως τα off-shoulder top πάνω από αέρινα παντελόνια-καμπάνα, το λευκό είχε σταθερά θέση στην πρώτη γραμμή, σε όλες τις φετινές μάχες ανάμεσα στο ισχυρό trend του utilitywear και τις πάντα δυναμικές αξίες της θηλυκότητας.

Πολύ ενδιαφέρουσα επιστροφή έκαναν τα αλησμόνητα flapper dresses με αέρινα κρόσσια στο κάτω μέρος της φούστας που λάτρευαν οι ηρωικές επαναστάτριες της δεκαετίας των 1920s, σκανδαλίζοντας με τα «καμώματά» τους τον συντηρητικό ανδρικό πληθυσμό. Μαζί τους και το denim σε μια αιώνια -και πολύ δυναμική πάλι- επιστροφή. Η κλασική denim φούστα, που φορέθηκε με γούνα όσο έκανε ψύχρα, κάτω από τον ήλιο συναντά ένα λευκό tank top και γίνεται έμβλημα του casual comfort. Σημείωση: μην το παρακάνετε με τον μαγιάτικο ήλιο – ούτε τώρα ούτε και μετά. Τα catwalks γέμισαν χλωμά πρόσωπα (και χλωμά σώματα), σημάδι ότι το ξεροψημένο look μάλλον θα αργήσει να επανέλθει.

Αυτό πάλι που θα αργήσει να μας αποχαιρετίσει είναι, φαίνεται, η διαφάνεια και το layering – και τα δύο κυρίαρχα φέτος, ειδικά σε συνδυασμό με μπουστάκια και κορμάκια. Κατά τα άλλα, ο Μάιος θέλει βερμούδες και τσέπες – πολλές, ευρύχωρες τσέπες για να χωρούν τις πρώτες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Φορέστε τις παντού, αλλά κρατήστε μαζί σας και μια λευκή δαντελένια εσάρπα για τις νύχτες με δροσερό αεράκι. Χορέψτε στο ρυθμό της μελωδίας κι απολαύστε αυτόν τον μαγικό μήνα που καλεί τη φύση να οργιάσει όσο θέλει, αφήνοντάς μας να ονειρευτούμε ό,τι θέλουμε, καθώς θα δοκιμάζουμε το πρώτο φετινό λευκό μπικίνι!

Α, ναι – και μην κάνετε βήμα χωρίς το Υπερλευκαντικό ΕΥΡΗΚΑ Classic σε
μορφή σκόνης! Η Νο1 μάρκα στα λευκαντικά χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει σας προσφέρει πιο λευκά και πιο καθαρά ρούχα από ποτέ με ορατή διαφορά από την 1η πλύση. Επιπλέον καθαρίζει τέλεια ακόμα και τους πιο δύσκολους λιπαρούς λεκέδες!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059