ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Λευκές Κορυφές!
Λευκές Κορυφές!
tip

Μάρτης στην Ελλάδα σημαίνει ξαπλώστρα στον δυνατό ήλιο με θέα στις χιονισμένες κορυφές πάνω από το Αιγαίο, πρώτη βουτιά στη θάλασσα ή κλιματισμό για λίγη δροσιά. Μπορεί όμως και να σημαίνει ζεστό κρασί σε ορεινό καταφύγιο και παλτό για το ξεροβόρι. Γι’ αυτό, κάθε μητρική φιγούρα  που σέβεται τον εαυτό της θα πει τουλάχιστον 12 φορές μέσα στον Μάρτη την εμβληματική φράση «Ρίξε κάτι πάνω σου».

 

Το «ρίξε κάτι πάνω σου» παραπέμπει άμεσα στο αστραφτερά λευκό χιόνι που έχει μείνει, ριγμένο σαν κάπα πάνω στην κορυφή του βουνού. Και είναι αλήθεια ότι ο Μάρτης είναι παραδοσιακά ο τελευταίος μήνας πριν τη βαθιά άνοιξη, που στην Ελλάδα μπορείς να τολμήσεις μια μάλλινη λευκή κάπα ή μια λαμπερή λευκή εσάρπα. Καλύτερες από τις αντιθέσεις  -όπως λευκό σακάκι με εκρηκτικό φούξια δερμάτινο παντελόνι- είναι φέτος οι ton sur ton αποχρώσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, οι κάπες, οι εσάρπες και τα σακάκια σε λευκό απογειώνονται όταν συνδυαστούν με ένα παντελόνι σε ανοιχτό μπεζ, με τελείωμα «καμπάνα».

 

Και τα παπούτσια; – θα αναρωτηθείτε. Κανένα πρόβλημα. Sneakers, αρβυλάκι ή 12ποντο, όλα ταιριάζουν μια χαρά. Κάποτε γελούσαμε με το mix & match που επιβάλλει ο Μάρτης λόγω καιρού και χλευάζαμε τον συνδυασμό πουπουλένιου μπουφάν με δερμάτινο αρχαϊκό σανδάλι. Τώρα, το mix & match επιβάλλεται από μόνο του στην πασαρέλα, κάνοντας σύνθημα το «Ρίξε κάτι, ό,τι να ‘ναι, πάνω σου» – άσχετα αν το «ό,τι να ‘ναι» look έχει κοστίσει απανωτά 24ωρα στοχασμού στους fashion designers.

 

Που, τελικά, για να ‘ναι ό,τι να ‘ναι, το sneaker μπορεί να θέλει την πλατφόρμα του, το παντελόνι μπορεί να θέλει την τσάκισή του και το λευκό θέλει σίγουρα το ΕΥΡΗΚΑ, για να είναι υπέρ-λευκό, υπέρ-λαμπερό, υπέρ αστραφτερό! Θέλει οπωσδήποτε το ΕΥΡΗΚΑ Classic Υπερλευκαντικό, τη No1 μάρκα στις λευκαντικές σκόνες στην Ελλάδα και την Κύπρο! Χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C). Με 2x δράση κάνει τα λευκά πιο λευκά και καθαρά από ποτέ!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059