ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Λευκό, το χρώμα της φθινοπωρινής αυτοπεποίθησης 
Λευκό, το χρώμα της φθινοπωρινής αυτοπεποίθησης 
tip

Από τη μια το «επιτέλους λίγη δροσιά» και από την άλλη το μελαγχολικό αίσθημα της ανεμελιάς που τελειώνει και της ρουτίνας που έρχεται. Τι κάνουμε για να φέρουμε λίγη ισορροπία σ’ αυτό το φθινοπωρινό συναισθηματικό ασανσέρ και να ανακτήσουμε αυτοπεποίθηση και ευεξία; Ντουλάπες!

Διότι κάθε φορά που κάνουμε ντουλάπες αλλάζουμε εποχή, αλλάζουμε διάθεση και ανανεώνουμε την εικόνα μας για να μπούμε δυναμικά σε μια καινούργια φάση – μια φάση που φέτος στη μόδα θέλει λευκό! Κι αν μέχρι τώρα είχαμε συνδέσει το λευκό με το καλοκαίρι, καιρός είναι να αναθεωρήσουμε και να επενδύσουμε σ’ αυτό ακόμη κι όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν χαμηλά. Άλλωστε, το λευκό δεν είναι μόδα. Είναι, όπως και το μαύρο, η επιτομή του διαχρονικού chic, αναντικατάστατο και απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα mustλευκά της φθινοπωρινής (αλλά και χειμωνιάτικης) ντουλάπας μας:
• Κομμάτια-κλειδιά είναι, χωρίς συζήτηση, η λευκή μπλούζα, η λευκή φούστα, το λευκό πουκάμισο και το λευκό παντελόνι.
• Βασικό κριτήριο επιλογής είναι το είδος του υφάσματος, με ιδανικές υφές για ένα πραγματικά elegant totalwhite να είναι το λεπτό μαλλί, το μετάξι, το κασμίρ και το μοχέρ, που μπορούν να συνδυαστούν με δαντέλες και γκιπούρ για πιο extravagant αποτέλεσμα.
• Προσέχουμε τις αποχρώσεις, δεν μπλέκουμε τους τόνους του λευκού, δεν το παρακάνουμε με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ.
• Δεν φοβόμαστε να συνδυάσουμε μια σέξι λευκή φούστα με ένα πουκάμισο αυστηρά κουμπωμένο μέχρι ψηλά στο λαιμό και μ’ ένα χρυσό κολιέ
• Τέλειες επιλογές για τις τσάντες είναι οι γήινοι ή μεταλλικοί τόνοι, ενώ στα παπούτσια ταιριάζουν τα ζωηρά κόκκινα, φούξια κλπ. Επίσης, το λευκό δένει υπέροχα με τα γκρι, τα μπεζ ή τα παστέλ.
• Τέλος, ένα λευκό σύνολο παντελόνι-ζιβάγκο με ένα πολύχρωμο πανωφόρι ή εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι από μόνο του ένα luxury statement που μπορεί κυριολεκτικά να απογειωθεί με μια λευκή, πάντα συνθετική, γούνα!
Και φυσικά έχουμε πάντα στη ντουλάπα μας το νέο υπερλευκαντικό σε σκόνη EYPHKA Quick White, που προσφέρει ορατή διαφορά ενισχυμένης λευκότητας από την πρώτη φορά, ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα και  επιπλέον χάρις στο Optical Brightener που περιέχει εμφανίζει τα λευκά βαμβακερά ακόμα λευκότερα!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059