ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Λευκά πανιά του φθινοπώρου
Λευκά πανιά του φθινοπώρου
tip

Να σηκώσουμε λευκό πανί στον φετινό Σεπτέμβρη, να δηλώσουμε υποταγή αν αυτό βοηθήσει, να του ζητήσουμε να ξεχάσει όλα όσα έκανε μήπως τα ξεχάσουμε κι εμείς. Γιατί, στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλαμε ήταν να κρατήσουμε λίγο ακόμα το λευκό του καλοκαιριού και, όπως η εποχή των διακοπών μπαίνει σταδιακά στο off, έτσι κι εμείς να υποχωρήσουμε από το εκτυφλωτικό άσπρο του ήλιου, στο γλυκό, ultra chic off white. Που δεν είναι ούτε ζεστό ούτε κρύο, ούτε φωτεινό ούτε σκοτεινό, ούτε κρεμ, ούτε μπεζ, ούτε εκρού – αλλά ένας συνδυασμός απ’ όλα αυτά και ταυτόχρονα τίποτα απ’ όλα αυτά. Σαν Κυκλαδίτικος τοίχος, που κάποιος λέρωσε παιχνιδιάρικα την πάλλευκη μπογιά του με μια κουταλιά καφέ. Ίσα να τη φαντάζεσαι, αλλά σχεδόν να μην τη βλέπεις.

Ένα τέτοιο φόρεμα είχε ανεβάσει στις πασαρέλες ο Valentino και τις τρέλανε: off white υπέροχα θηλυκό, με απλικαρισμένα πάνω του μεγάλα off white λουλούδια. Το ίδιο κι αυτά, να τα κοιτάς, αλλά να μην είναι σίγουρο ότι τα έχεις δει. Ένα αέρινο σχέδιο σ’ αυτό το μη-χρώμα που μένει σταθερό στις τάσεις όλων των εποχών και που η κυριαρχία του δύσκολα απειλείται. Γι’ αυτό και είναι μια επένδυση που αξίζει.

Το φθινόπωρο λοιπόν επενδύουμε σε 0ff white φορέματα – shirt-dress για το πρωί στη δουλειά ή slip dress για το βράδυ, από βαμβακερή ποπλίνα και λινό έως σατέν και δαντέλα. Θα το ευχαριστηθούμε σ’ αυτή τη μεταβατική περίοδο, ενώ, ανάλογα με το ύφασμα, θα μας πάει μέχρι να αρχίσουν τα σοβαρά κρύα. Μέχρι τότε θα το λατρέψουμε με ένα πλεχτό λευκό πουλοβεράκι ή κι ένα μεγάλο πολύχρωμο σάλι για να προσθέσει χρώμα και φως στο υποτονισμένο πια καλοκαιρινό μαύρισμα. Αντίστοιχα, επενδύουμε σε ένα 0ff white παντελόνι -ή παντελόνα- που βρίσκουν ιδανικό ταίρι σ’ ένα ζευγάρι sneakers. Για τις πιο τολμηρές, η σωστή επιλογή περιλαμβάνει και μια -όχι πολύ κοντή- βερμούδα σε μπεζ που, φορεμένη με ένα υπόλευκο σακάκι κι ένα ζευγάρι πέδιλα, μπορεί να σταθεί άνετα και στο γραφείο. Αν κάνει ζέστη, το σακάκι ας γίνει oversized πουκάμισο – και πάλι η εμφάνιση θα υπερέχει! Αν όμως προτιμάμε τις φούστες, τότε να ξέρουμε ότι ο κανονισμός της εποχής προτάσσει το πλισέ – το υπέροχο πλισέ που λες ότι το 0ff white γεννήθηκε γι’ αυτό. Μια midi πλισέ φούστα με ένα πλεχτό χρωματιστό μπλουζάκι ή ένα T-shirt κι ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, είναι ο καλύτερος αποχαιρετισμός στον Σεπτέμβρη.

Και βέβαια, όλα αυτά, ποτέ χωρίς τα ενισχυτικά πλύσης της Εύρηκα. Το υπερλευκαντικό Εύρηκα Classic, Νο1 μάρκα, για ρούχα πιο λευκά και καθαρά από ποτέ και το πολυκαθαριστικό λεκέδων Εύρηκα Quick Color που εξαφανίζει τους λεκέδες προστατεύοντας παράλληλα τα χρώματα.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059