ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Λαμπερό λευκό σαν τον ήλιο
Λαμπερό λευκό σαν τον ήλιο
tip

Είναι η εποχή που αρχίζει να θριαμβεύει το κοντράστ ανάμεσα στο σωστά μαυρισμένο δέρμα και στα ανάλαφρα, υπέροχα λευκά που απαιτούν η ζέστη και η μόδα!. Φούστες, cut outs, croptops, κρόσσια ή boho – η εποχή αφήνει χώρο για όλα τα στιλ, αρκεί να είναι σωστά συνδυασμένα και, φυσικά, λαμπερά! 

Η συζήτηση για το καλοκαιρινό μαύρισμα δεν τελειώνει ποτέ. Από το βαθύ μπρούντζινο μέχρι το σχεδόν «ασθενικό» λευκό, μπορείτε να… φορέσετε όσο ήλιο θέλετε, αρκεί να το κάνετε με τρόπους που να μη θέσουν σε κανέναν κίνδυνο την υγεία σας. Κι επειδή ο Ιούλιος κοντεύει ήδη στη μέση, ακόμα κι αν δεν έχετε πάει διακοπές, όλο και κάποιο χρώμα θα έχετε μαζέψει από τις παραλίες! Κι επειδή το κοντράστ ανάμεσα στη μαυρισμένη επιδερμίδα και τα λευκά ρούχα είναι διαχρονικά ακαταμάχητο, πάρτε ιδέες από τις φετινές κολεξιόν και δημιουργήστε το δικό σας ακαταμάχητο total white στιλ!

Τι θα φορέσετε:

-Ένα μεγάλο trend που μας γνέφει από τη δεκαετία του 2000 είναι τα μικρά και μεγάλα κοψίματα στα ρούχα – γνωστά και ως Cut outs. Τολμήστε τα σε ένα λευκό τοπ για παράδειγμα, αλλά μην υπερβείτε τα όρια!

-Δίπλα τους, στην κορυφή των τάσεων, τα μπουστάκια και τα σουτιέν (bra top) είναι must αυτό το καλοκαίρι και συνδυάζονται ιδανικά με ένα σέξι σακάκι για… ενισχυμένο αποτέλεσμα!

-Δοκιμάστε λευκά φορέματα, μπλούζες και σακάκια με κρόσσια, που δίνουν ένα υπέροχο

boho αέρινο αποτέλεσμα, σαν απαλό κυματισμό.

-Μεγάλη τάση φέτος οι πολύ κοντές φούστες και τα μίνι φορέματα, που «λατρεύουν» τα μαυρισμένα πόδια! Στον αντίποδα, κάποιοι σχεδιαστές παρέμειναν φανατικοί του μάξι, που κι αυτό δείχνει τέλειο σε λευκό.

-Βάλτε οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών κάτι σε λευκό πλεχτό, όπως ένα Cropped ζακετάκι ή μια κροσέ φούστα. Είναι πολύ θηλυκά και απολύτως απαραίτητα.

-Πρόκληση σε λευκό είναι και μια ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα, που θέλει όμως να νιώθετε αυτοπεποίθηση για το σώμα σας.

-Κι αν είστε τύπος που λατρεύει την άνεση, μη διστάσετε απέναντι σε ένα κατάλευκο oversized -κοστούμι, συνδυασμένο με λευκό t-shirt και sneakers σε έντονα χρώματα.

Τι να προσέξετε:

  • Καλύψτε όσο καλύτερα μπορείτε τα σημάδια του μαγιό, γιατί οι λευκές γραμμές στην επιδερμίδα χαλούν τη γοητεία του λευκού των ρούχων
  • Συνδυάστε τα λευκά ρούχα με μεγάλα, εντυπωσιακά ασημένια, χρυσά ή και πολύχρωμα κοσμήματα
  • Από εσώρουχα, τα λευκά λατρεύουν τα string, tanga, hipster και tai χωρίς ραφές, που στρώνουν σωστά στο σώμα
  • Στην ίδια κατηγορία, για τα λεπτά, λευκά, αέρινα υφάσματα πείτε ναι στα «αόρατα» εσώρουχα-σορτσάκια και προσέξτε να μη διαγράφουν μέσα από τα ρούχα

Κι αν φοβάστε μη λεκιάσετε τα αψεγάδιαστα υπέροχα λευκά σας ή μήπως δεν είναι όσο λαμπερά επιθυμείτε, καλέστε την ΕΥΡΗΚΑ!

Το υπερλευκαντικό σε σκόνη ΕΥΡΗΚΑ Quick White θα σας λύσει τα χέρια, καθώς η προηγμένη του σύνθεση με PWA Technology προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη χρήση με ενισχυμένη λευκότητα ακόμα και στα κιτρινισμένα υφάσματα. Τώρα τα ρούχα σας είναι πολύ λευκά, πολύ καθαρά, πολύ γρήγορα αφού είναι ιδανικό και για το σύντομο πρόγραμμα πλύσης.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059