ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Κωδικός «κύκνος»: λευκές βραδινές εμφανίσεις
Κωδικός «κύκνος»: λευκές βραδινές εμφανίσεις
tip

Σύμβολο χάρης, ποίησης και αγνότητας. Έχει περάσει στην ιστορία η φιγούρα της θρυλικής βασίλισσας του παγκόσμιου μπαλέτου, Μαργκότ Φοντέιν, να ξεδιπλώνει τα χέρια της στον αρμονικό ρυθμό του κύκνου και να σείεται το Ηρώδειο. Και μπορεί να έσπασε τα ταμεία ως κατάμαυρος στην ομώνυμη ταινία, ένα είναι όμως το χρώμα που ταιριάζει διαχρονικά στον κύκνο: το απόλυτο λαμπερό λευκό του χιονιού, αυτό που αναδεικνύει την αυτοκρατορική πλεύση του. Μια αψεγάδιαστη χορευτική κίνηση που εμπνέει διαχρονικά τους σχεδιαστές στις πασαρέλες να την αντιγράφουν σ’ αέρινες ποπλίνες, δαντέλες, μεταξωτά, λινά ή βαμβακερά, ανάλογα με τις τάσεις της εποχής. Αρκεί το έργο τους να βασίζεται στο λευκό – το total white που είναι ο σταθερός θριαμβευτής του καλοκαιριού.

 

Το φοράμε από το πρωί – αλλά το βράδυ το αποθεώνουμε. Μερικές φορές μπορεί να το «λερώσουμε»* με μια χρωματική έκρηξη από ένα εκκεντρικό αξεσουάρ, μια διακριτική πολυτέλεια από ασήμι ή χρυσό – ή ακόμη με ένα τολμηρό «παριζιάνικο» ton sur ton, όπου η λάμψη του πάγου, λιώνει κάτω από μια μεταξωτή, θερμή off white πασμίνα. Επίσης, δεν φοβόμαστε να το αναμείξουμε με κρεμ, ιβουάρ, γιατί το λευκό λατρεύει τις γήινες αποχρώσεις, όπως και τα αξεσουάρ -παπούτσια ή τσάντα σε nude τόνους.

 

Φέτος, το δοκιμάζουμε κυρίως σε πουκάμισα και αέρινα τοπ, σε τολμηρές, ολόφαρδες παντελόνες με τσάκιση, σε κλασικά παντελόνια, φούστες και φορέματα. Πολλά φορέματα – άλλα να θυμίζουν κομπινεζόν σαν slip-dress κι άλλα μαθητικές «ποδίτσες», τόσο αθώα που να δείχνουν τολμηρά, σε πρωτότυπα μήκη και κοψίματα, καθώς και με πολλά κύματα δαντέλας, που είναι ένα σίγουρο καλοκαιρινό must. Αν δεν έχουμε προλάβει να δημιουργήσουμε αντίθεση με τη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα μας -προσοχή, το ‘ηλιοκαμένη’ είναι ΚΑΙ ξεπερασμένο ΚΑΙ ανθυγιεινό- χρησιμοποιούμε με μαεστρία ένα απαλό self-tan.

 

Το απόλυτο ΟΧΙ 

Λευκό παντού λοιπόν, εκτός από τον γάμο (όχι τον δικό σας!). Ό,τι άλλοθι και να σκεφτείτε για να φορέσετε το ολοκαίνουργιο, λευκό φουστάνι σας, ξεχάστε το, γιατί η εμφάνιση αυτή ανήκει στη νύφη. Εξαίρεση σ΄ αυτόν τον κανόνα μπορεί να είναι μόνο μια λευκή πινελιά μέσα σε χρώμα -ένα λευκό τοπ, πουκάμισο ή παντελόνι ως συμπλήρωμα σε χρωματιστά ρούχα- κι αυτό με σεβασμό στη λευκή οπτασία που δικαιωματικά ονειρεύτηκε για τον εαυτό της η σταρ της βραδιάς.

 

*Κι επειδή το «λερωμένο» ταιριάζει στο λευκό μόνο αν αποτελεί σχεδιαστικό εύρημα, φροντίστε να έχετε πάντα κοντά σας το EYPHKA Quick White – το νέο υπερλευκαντικό σε σκόνη που εξασφαλίζει ρούχα πολύ λευκά, πολύ καθαρά, πολύ γρήγορα, ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης. Διαθέτει εξελιγμένη σύνθεση με PWA (Polymeric Whitening Agent) Technology που προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά με ενισχυμένη λευκότητα ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα & Optical Brightener που εμφανίζει τα λευκά ακόμα λευκότερα!

 

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059