ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Η Άνοιξη φοράει λευκό πουκάμισο
Η Άνοιξη φοράει λευκό πουκάμισο
tip

Οι fashionbloggers το αποκαλούν «φαινόμενο αντιγήρανσης», γιατί η μόδα του δεν περνάει ποτέ. Αυτό που εννοούν είναι ότι ένα λευκό πουκάμισο δεν επιτρέπεται να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα – αρκεί να είναι πάντα υπέρλαμπρα λευκό και αψεγάδιαστα καθαρό!     

 

Από το πρωί στο γραφείο με ένα φουλάρι, μέχρι αργά το βράδυ στο θέατρο ή σε μια βεράντα, με μια εσάρπα από λαχούρι, είναι ιδανικό για την εποχή και για τις θερμοκρασίες της που συχνά επιβάλλουν μακριά μανίκια.

 

Γι’ αυτό, η άνοιξη λατρεύει το λευκό πουκάμισο, όπως το λατρεύει και η μόδα. Πρόκειται για ένα είδος διαχρονικού «ιερού τοτέμ» των σχεδιαστών, που το αναβαπτίζουν κάθε χρόνο στις πασαρέλες γιατί αποτελεί βάση για όλα τα look –  από το πιο κλασικό ως τα extreme – και ταιριάζει με όλους τους σωματότυπους. Μερικές ιδέες που προτείνουν για φέτος είναι:

 

Άσπρο-μαύρο. Ο θρυλικός «ανδρόγυνος» λατρεμένος συνδυασμός της Coco Chanel είναι πάντα εδώ, όπου άσπρο είναι το κλασικό λευκό πουκάμισο, ούτε stretched αλλά ούτε και oversized, ενώ μαύρa μπορεί να είναι μια κομψή παντελόνα ή ένα cigarette παντελόνι. Ένα στυλ… ύψιστης ασφαλείας για όλες τις ώρες, με μαύρες απλές γόβες κι ένα φωτεινό lipstick στο γραφείο ή με λαμπερές γόβες κι ένα εκτυφλωτικό, μοντέρνο κόσμημα κάτω από το γιακά και πολλά μίνιμαλ δαχτυλίδια το βράδυ.

-Αν θέλετε κάτι ελάχιστα λιγότερο κλασικό και πιο θηλυκό, επιλέξτε λευκό πουκάμισο με ένα διακριτικό κέντημα ή με λεπτές πιέτες και συνδυάστε το με φαρδύ, ψηλόμεσο μαύρο ή γκρι παντελόνι. Όσο πιο έντονη η «διακόσμηση» στο πουκάμισο, τόσο πιο διακριτικά πρέπει να είναι τα κοσμήματα που το συνοδεύουν. Αν προτιμήσετε τις πιέτες, τολμήστε μαζί και μια στενή μονόχρωμη γραβάτα, ακόμη κι ένα μπλέιζερ αν έχει δροσιά.

-Άλλη ιδέα για το κλασικό λευκό πουκάμισο είναι ο stand-up γιακάς, που επιτρέπει πιο δημιουργικές εμφανίσεις – ίσως κι ένα πιο intellectual look.

-Η πάντα δυνατή τάση του Athleisure θέλει το λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση με κόμπο και από κάτω ένα ψηλόμεσο χαλαρό τζιν ή ένα κολλάν τύπου ποδηλασίας. Εδώ δεν χωράνε πολλά κοσμήματα, ενώ επιβάλλεται ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μονόχρωμα ή και πολύχρωμα, ειδικά με το τζιν.

-Τέλος, all time classic πρόταση είναι το λευκό oversized ανδρικό πουκάμισο που φοριέται ξεκούμπωτο σαν πανωφόρι, κρύβοντας για όποια γυναίκα θέλει τις καμπύλες και με τα μανίκια είτε αφημένα μακριά είτε γυρισμένα.

 

Κι ενώ λατρεύουμε το λευκό πουκάμισο επειδή είναι το απόλυτο μπαλαντέρ για όλες τις ώρες, όλες τις περιστάσεις και όλα τα σώματα, δεν ξεχνάμε ότι είναι ένα απαιτητικό ρούχο που έχει ανάγκη από ειδική φροντίδα για να διατηρεί τη λάμψη και τη φρεσκάδα του. Χρειάζεται δηλαδή τη φροντίδα του ΕΥΡΗΚΑ Quick White, του νέου υπερλευκαντικού σε σκόνη που είναι ιδανικό ακόμα και για το σύντομο πρόγραμμα πλύσης. Η εξελιγμένη σύνθεσή του με PWA (Polymeric Whitening Agent) Technology προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά με ενισχυμένη λευκότητα ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα & Optical Brightener όπου με παρουσία ηλιακού φωτός, εμφανίζει τα λευκά βαμβακερά ρούχα ακόμα λευκότερα, καθαρίζοντας τέλεια ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

 

 

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059