ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Η Άνοιξη δεν αργεί!
Η Άνοιξη δεν αργεί!
tip

Κι όχι μόνο δεν αργεί, αλλά κάνει και ό,τι μπορεί για να μας τρελάνει! Με τον Μάρτη να πλησιάζει στο τέλος του, κάνει πως δεν ξέρει ότι εκείνος πρέπει να μας δείξει λίγο τα δόντια του κι όχι να μας στέλνει από τώρα στα υπαίθρια καφέ λες κι έχει μπει Ιούνιος!

Ας πάρουμε λοιπόν κι εμείς τα μέτρα μας: αν από τώρα κατεβάζουμε από τη ντουλάπα τα υπόλοιπα λευκά t-shirts, τα λευκά αραχνοΰφαντα και τις σχεδόν διάφανες λινές παντελόνες, τότε πρέπει να έχουμε λάβει τα μέτρα μας. Έτσι κι αλλιώς, λευκό θα είναι και το φετινό καλοκαίρι, γεμάτο άχρωμα oversized πουκάμισα, δαντέλες, sneakers και σορτσάκια, τόσο στην παραλία, όσο και στην πόλη.

Κι αυτό σημαίνει ότι είναι καλό, σιγά-σιγά, να μαζεύουμε τα λευκά του χειμώνα και να τα περιποιηθούμε για να φυλαχτούν καθαρά και, του χρόνου με το καλό, να μη θέλουν παρά ένα απλό φρεσκάρισμα.

Παράλληλα, πρέπει να εξετάσουμε με προσοχή τα ρούχα που κατεβάζουμε ολοένα, γιατί πολλές φορές ο χειμώνας αφήνει ίχνη πάνω τους. Μια υπερβολική τσάκιση, λόγου χάρη, σε συνδυασμό με την υγρασία και την κλεισούρα, μπορεί να αφήσει ανεπιθύμητες κιτρινίλες σε μια φαρδιά, χιονάτη φούστα. Και, ναι μεν υπάρχουν κάποια (λίγα) κομμάτια που πρέπει να πάνε στο καθαριστήριο, όπως παλτό και καπέλα, για όλα τ’ άλλα όμως, έχουμε τη λύση στα χέρια μας.

Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό στις περισσότερες περιπτώσεις θα θελήσουμε να αναζωογονήσουμε το καλοκαιρινό λευκό, που έμεινε μέσα σε σακούλες και πατάρια και που τώρα θέλουμε να λάμψει για να ανταγωνιστεί προκλητικά τον ήλιο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, φτιάχνοντας τις σωστές, λευκές στοίβες για το πλυντήριο, ανάλογα με το ύφασμα: αλλού οι ευαίσθητες δαντέλες, αλλού τα ανθεκτικά βαμβακερά. Καλού-κακού, ρίχνουμε μια ματιά και στις ετικέτες, μήπως έχουν κάποια ειδική οδηγία που μας έχει διαφύγει. Το βέβαιο είναι πως η τεχνολογία των απορρυπαντικών έχει αλλάξει και, πολλά λευκά που, πιο παλιά, θα ήθελαν σχεδόν… βράσιμο για να καθαρίσουν, τώρα μπορούν να γίνουν σαν καινούργια, ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες του πλυντηρίου.

Ta υπόλοιπα, είναι δουλειά των λευκαντικών ΕΥΡΗΚΑ:

Το Εύρηκα Quick White, υπερλευκαντικό σε σκόνη, προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά με ενισχυμένη λευκότητα ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα & Optical Brightener όπου, με παρουσία ηλιακού φωτός, εμφανίζει τα λευκά βαμβακερά ρούχα ακόμα λευκότερα. Φροντίζει τις ίνες των βαμβακερών ρούχων και καθαρίζει τέλεια ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης!
Και δεν ξεχνάμε τη διαχρονική αξία και αδιαμφισβήτητο Νο1 ΕΥΡΗΚΑ Classic υπερλευκαντικό σε σκόνη όπου τα λευκά ξαναζωντανεύουν από την 1η πλύση! Απομακρύνει τέλεια ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059