ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Έρχεται Πάσχα!
Έρχεται Πάσχα!
tip

Θα πείτε, μα εδώ εμείς, με τόσες ζέστες από τον Μάρτιο, έχουμε κατεβάσει ήδη καλοκαιρινά! Εντάξει, αλλά είναι άλλο να τραβάς από τη ντουλάπα μερικά T-shirts και δύο λινά παντελόνια για να αντιμετωπίσεις τον αναπάντεχο καύσωνα στο γραφείο κι άλλο να έχεις μπροστά σου Πασχαλινό τετραήμερο στο βουνό ή στο νησί.

Εκεί, δεν θα μετρήσει μόνο η βιολογική… επιβίωσή μας, αλλά και η χαρά που θα πάρουμε, ανανεώνοντας την εικόνα μας προς την πιο καλοκαιρινή εκδοχή της. Ας ξεκινήσουμε από μέσα προς τα έξω: το να έχετε γεμίσει το σακ-βουαγιάζ με αραχνοΰφαντες δαντέλες για την Ανάσταση και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μόνο μαύρα και σκούρα κόκκινα εσώρουχα στο συρτάρι σας, δεν θα βοηθήσει!

Αφού φροντίσετε λοιπόν τον εσωτερικό σας κόσμο, φρεσκάροντας τα καλοκαιρινά άχρωμα σουτιέν και σλιπάκια, κάντε τη λίστα των αγαπημένων λευκών: μια λευκή μαρινιέρα με λεπτή ρίγα είναι must για το νησί, όπως αντίστοιχα κι ένα λευκό, πλεχτό ζακετάκι για το βουνό. Ο all white συνδυασμός τους με λευκές παντελόνες και παντελόνια capri είναι πάντα υπέροχος και προσφέρεται για συνδυασμούς με έντονα αξεσουάρ και εντυπωσιακά κοσμήματα. Μην παραλείψετε μια oversized λευκή πουκαμίσα που φοριέται από το πρωί με σορτσάκι στον ήλιο μέχρι το βράδυ με μακριά φούστα στον Επιτάφιο – και μετά στο μπαράκι. Πάρτε οπωσδήποτε μαζί σας και 2 ζευγάρια sneakers, ένα χρωματιστό και ένα ολόλευκο το οποίο, στην εξοχή, αντικαθιστά επάξια τις statement λευκές γόβες.

Στην παραλία ίσως να μην είναι επιθυμητό να «φορέσετε» το φυσικό χλωμό χρώμα της επιδερμίδας που έχει πολύ καιρό να εκτεθεί στον ήλιο! Χρησιμοποιήστε ένα καλό self-tan που θα απλώσετε με προσοχή για να μην κάνει σημάδια στο μαγιό και μην το παρακάνετε! Να θυμάστε ότι, γενικά, η «σχολή» του λευκού είναι κομψά διακριτική και αθόρυβη. Αν, παρόλα αυτά θέλετε λίγη… φασαρία κρατήστε μια μεγάλη λευκή ομπρέλα πάνω από το κεφάλι σας, που είναι όχι μόνο προστατευτική από εγκαύματα, αλλά και επιτομή του chic.

Θυμηθείτε τέλος ότι, τα λευκά καλοκαιρινά ρούχα που βρίσκονται από πέρσι στη ντουλάπα σας πρέπει να προετοιμαστούν πριν μπουν στο βαλιτσάκι του τετραήμερου για να μυρίζουν φρεσκάδα και να λάμπουν! Αυτά τα δύο τελευταία είναι αρμοδιότητες της ΕΥΡΗΚΑ που, για την περίπτωση αυτή, προτείνει το Quick White υπερλευκαντικό σε σκόνη. Είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά με ενισχυμένη λευκότητα ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα & Optical Brightener όπου, με παρουσία ηλιακού φωτός, εμφανίζει τα λευκά βαμβακερά ρούχα ακόμα λευκότερα. Φροντίζει τις ίνες των βαμβακερών ρούχων και καθαρίζει τέλεια ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059