ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Επιτέλους (λευκό) μαγιό!
Επιτέλους (λευκό) μαγιό!
tip

Από εδώ το έφερε, από ‘κει το πήγε, αφού μας τρέλανε για τα καλά ο καιρός φτάσαμε στο Μάιο που, από κλιματικής άποψης τουλάχιστον, «νομιμοποιείται» να μας στείλει επιτέλους στις παραλίες!

Παραλία, παλιά, σήμαινε δύο βασικά συναισθήματα: αγωνία για το πώς θα δείχνει πάνω μας το μαγιό μετά τη χειμερινή χαλάρωση και ανησυχία για το πώς θα δείξουμε ένα δέρμα λευκό, που έχει μήνες να εκτεθεί στον ήλιο.

Ευτυχώς όμως άλλαξε στο μεταξύ ο αιώνας, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία της κατάργησης των στερεότυπων, καθώς και τα λάφυρα της τεχνολογικής επανάστασης των καλλυντικών. Έτσι, μπορούμε να ρυθμίζουμε άφοβα και αποτελεσματικά την απόχρωση της επιδερμίδας μας από την πρώτη κιόλας μέρα της ηλιοθεραπείας, με τον ίδιο τρόπο που μπορούμε να φοράμε ό,τι επιθυμούμε – αρκεί μ’ αυτό να αρέσουμε σε μας και να μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Επειδή λοιπόν το λευκό μαγιό -μπικίνι ή ολόσωμο- είναι η ultra chic επιλογή για το 2024, κρατήστε μερικά tips για να το συνδυάσετε σωστά και να ξεκινήσετε με αυτοπεποίθηση τις θαλασσινές εξορμήσεις σας:

Καταρχάς, ανάμεσα στα δύο διαλέξτε και τα δύο! Το μπικίνι αφήνει περιθώριο για περισσότερο μαύρισμα, αλλά το ολόσωμο, που εξακολουθεί και φέτος να αποτελεί πανίσχυρη τάση, είναι πολύ σέξι – ειδικά αν έχει κοψίματα σε έξυπνα επιλεγμένα σημεία.

Αν διαλέξετε ένα self-tan για να μη μοιάζετε εντελώς… νεοσύλλεκτη στην παραλία, διαλέξτε ένα που να μην ξεβάφει στο μαγιό και που, το πιο σημαντικό, να σας προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Φροντίστε επίσης το μαγιό σας να έχει λεπτές τιράντες ώστε και να υπάρξει ένας μικρός λεκές, να μην είναι εύκολα ορατός.

Ένα λευκό μαγιό έχει τα μυστικά του και στα αξεσουάρ: must για παράδειγμα είναι μια μεγάλη ψάθινη τσάντα στο ουδέτερο χρώμα της ψάθας. Αποφύγετε χρωματικές υπερβολές κι εντάσεις ειδικά στα κοσμήματα, όπου το less is more αποτελεί κανόνα – ειδικά μέχρι ν’ αποκτήσετε το βαθύ μαύρισμα των ονείρων σας. Αντίθετα, ρίξτε μια μοναδική πολύχρωμη πινελιά με μια μπαντάνα που μπορεί να φορεθεί και σαν βραχιόλι. Πάνω από το μαγιό, φορέστε μια oversized πουκαμίσα, ένα παρεό ή ένα καφτάνι, στο χρώμα του λευκού κι’ αυτά ή σε διακριτικές γήινες αποχρώσεις. Μην παραλείψετε και ένα μεγάλο καπέλο -λευκό, χρωματιστό ή ψάθινο- για να τονίσετε την κομψότητα της εμφάνισής σας και ταυτόχρονα να ενισχύσετε την απαραίτητη προστασία που επιβάλλουν πλέον οι δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο!

Και, για να διατηρείτε μαγιό, παρεό και καφτάνια λευκά όσο ποτέ, πάρτε μαζί και τα υπερλευκαντικά φακελάκια σε μορφή σκόνης ΕΥΡΗΚΑ Classic. Μεταφέρονται εύκολα παντού και κάνουν τα λευκά σας ρούχα πιο λευκά και πιο καθαρά από ποτέ ενώ παράλληλα εξαφανίζουν τους δύσκολους λεκέδες.

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059