ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > Back to class-ic white
Back to class-ic white
tip

Και πριν προλάβουμε να καθαρίσουμε την άμμο από τα πόδια, έφτασε κιόλας Σεπτέμβρης – ο πιο «Back to» μήνας της χρονιάς: επιστρέφουμε στη δουλειά, τα παιδιά επιστρέφουν στα θρανία, επιστρέφουν όλες οι εκκρεμότητες που είχαμε αφήσει φεύγοντας για διακοπές, επιστρέφουν τα μαγιό στις ντουλάπες και πρέπει να δώσουμε αγώνα για να επιστρέψει και η καλή διάθεση των διακοπών, η οποία δεν συμφωνεί καθόλου με αυτή την επιστροφή στην «κανονικότητα».

Ο μόνος τρόπος να ξεγελάσουμε αυτή την ανώμαλη προσγείωση στο φθινόπωρο είναι να ανανεωθούμε και να επανεφεύρουμε το στιλ μας για να μπούμε με χάρη και κομψότητα στη νέα εποχή με τους όρους που προτείνει η φετινή μόδα! Στόχος, ένα μεταμοντέρνο “back to class-ic”, με το λευκό να παραμένει το ιδανικό «φόντο» για τα ακόμα ηλιοκαμένα κορμιά μας!

 Ας κάνουμε λοιπόν μια βόλτα στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών για να διαλέξουμε το δικό μας back to class-ic white look. Ξεκινάμε με το tank top των 90s ή αλλιώς το τιραντάκι, που το λατρεύουμε και το φοράμε πάντα σε λευκό χρώμα. Κι επειδή τον Σεπτέμβρη μιλάμε κυρίως για το back to school, να πούμε ότι τάση για το φθινόπωρο-χειμώνα 2022-2023 είναι το στιλ «κολλέγιο» sporty look με λευκές κοντές πλισέ φούστες και λευκές ψηλές κάλτσες, αλλά και με τα σκούρα, μπλε κυρίως, σακάκια -με ή χωρίς γραβάτα- που αποτελεί από τις hot προτάσεις της χρονιάς. Λέγοντας «κοντές φούστες» να επισημάνουμε πως στις πασαρέλες το μήκος τους ήταν υπερβολικά κοντό και το συχνά λευκό χρώμα τους παρουσιάστηκε σε διάφορες υφές υφασμάτων, συνδυασμένες με χαλαρές, oversized μπλούζες ή ζακέτες.

Το λευκό ταιριάζει και στο γυναικείο κοστούμι, που κερδίζει μεγάλο χειροκρότημα φέτος ανεξάρτητα από το αν είναι με φούστα ή παντελόνι ή αν η γραμμή του είναι στενή ή oversized. Όταν μάλιστα έρθουν και τα κρύα θα γίνει 3-piece, καθώς θα φοριέται με γιλέκο. Σ’ αυτή τη γενική κατηγορία, φέτος παίζουν και τα ταγιέρ, σέξι, θηλυκά και chic, στα οποία για παράδειγμα επιμένει πάντα η Σανέλ.

Famous white tips

  • Αν σας προβληματίζουν κάποιες ορατές ατέλειες στην επιδερμίδα του προσώπου σας, διαλέξτε ένα τοπ σε εκρού απόχρωση και όχι στο λευκό του χιονιού γιατί μπορεί να τις τονίσει.
  • Επίσης, ένα λευκό τοπ θα δείξει μεγαλύτερο το πολύ μικρό στήθος, όπως ένα λευκό παντελόνι θα κάνει πιο καμπύλους τους πολύ στενούς γοφούς.
  • Μη φοβάστε τις διαφορετικές υφές στο λευκό χρώμα. Ακολουθήστε τις τάσεις και πειραματιστείτε με δέρμα και σατέν, μετάξι και δαντέλα για να γίνει πιο φωτεινό.
  • Ένα ζευγάρι λευκές γόβες μακραίνει και λεπταίνει τα πόδια.

Και βέβαια, μη βάλετε λευκά στη ντουλάπα σας αν δε βάλετε ΕΥΡΗΚΑ στην πλύση τους! Το ΕΥΡΗΚΑ Classic Υπερλευκαντικό σε σκόνη, ξαναζωντανεύει τα λευκά από την πρώτη φορά. Χάρη στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες σε χαμηλές θερμοκρασίες (30°C), κάνοντας τα λευκά να αστράφτουν!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059