ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VIDEOS TIPS FASHION BLOG ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FASHION BLOG
BLOG > 5+1 tips για άψογο total white look
5+1 tips για άψογο total white look
tip

Ρωτήστε fashion designers, stylists ή σοβαρούς fashion influencers κι όλοι θα συμφωνήσουν ότι, αν ξέρεις να φορέσεις το total white look, ξέρεις να φορέσεις τα πάντα! Γιατί είναι αυτό που μπορεί, ταυτόχρονα, να αποτελέσει την επιτομή της κομψότητας ή το απόλυτο αισθητικό ναυάγιο. Αν όμως οι μονοχρωμίες συγχωρούν λάθη, το απόλυτο λευκό έχει αυστηρούς κανόνες. Να, λοιπόν, τι ΔΕΝ συγχωρεί:

• Πρώτον και κυριότερο: τα λάθος εσώρουχα! Η αυτοκρατορία του chic λευκού δεν ανέχεται χρωματιστά εσώρουχα. Η επιλογή είναι περιορισμένη ανάμεσα στο λευκό ή στο χρώμα του δέρματος, που είναι τα μόνα κατάλληλα κάτω από ένα λευκό φόρεμα, παντελόνι ή πουκάμισο. Μόνη εξαίρεση το… λευκό σεντόνι!

• Τα λευκά αξεσουάρ. Ένα λευκό σύνολο με λευκό παπούτσι και λευκή τσάντα παραπέμπει περισσότερο στο παραμύθι Η Χιονάτη Νοσοκόμα παρά σε fashion statement. Αντίθετα, λευκό το πρωί με ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια και μια πολύχρωμη ψάθινη τσάντα ή το βράδυ με χρωματιστές ψηλοτάκουνες γόβες και ταιριαστό (όχι ασορτί) «φάκελο» στο χέρι είναι σίγουρος δρόμος για μια εντυπωσιακή σέλφι.

• Τα ζαχαρί, off white και εκρού σε… σύμμειξη! Εδώ ο σωστός ο fashion guru σκίζει τα (υπέροχα) ρούχα του, εκτός αν έχετε μεταπτυχιακό σ’ αυτό που οι Γάλλοι αποκαλούν tonsurton – δηλαδή στο ταίριασμα των αποχρώσεων του ίδιου χρώματος. Επειδή όμως το λευκό δεν είναι χρώμα, τέτοια αστεία δεν τα κάνουμε χωρίς ειδικές γνώσεις. Κι όχι μόνο δεν τα κάνουμε, αλλά για να μη γίνουν από μόνα τους (βλέπε γαριασμένα, κιτρινισμένα) έχουμε πάντα στο ντουλάπι μας το νέο υπερλευκαντικό σε σκόνη EYPHKA Quick White, που προσφέρει ορατή διαφορά ενισχυμένης λευκότητας από την πρώτη φορά, ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα και επιπλέον χάρις στο Optical Brightener που περιέχει εμφανίζει τα λευκά βαμβακερά ακόμα λευκότερα!

• Την έλλειψη έντασης στο μακιγιάζ ή στα αξεσουάρ. Το total white λατρεύει τις καλά μελετημένες αντιθέσεις, όπως ένα τολμηρό χτένισμα, ένα κατακόκκινο, φλογερό κραγιόν, smokey eyes, ένα φανταχτερό κολιέ ή ένα «τρελό» ζευγάρι σκουλαρίκια. Φυσικά, όλα αυτά όχι μαζί, αλλά με μέτρο. Αρκεί να σημειώνεται μια δημιουργική αντίθεση που να απογειώνει τη μονοτονία της μονοχρωμίας.

• Τους μύθους! Ναι, το λευκό δεν συγχωρεί τους μύθους, ειδικά εκείνους που το κατηγορούν ότι προσθέτει κιλά. Σε περίπτωση που μας ανησυχεί αυτή η σκέψη, καλό είναι να σκεφτούμε ότι ένα στοιχείο που «διορθώνει» ατέλειες στη σιλουέτα είτε σε λευκά είτε σε μαύρα ρούχα (οι οποίες συνήθως είναι μόνο στο μυαλό μας) είναι το ύφασμα. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να συνδυάσουμε υφές, αποφεύγοντας αυτές που διαγράφουν τελείως το σώμα.

• Και κάτι ακόμα: ναι, το απόλυτο λευκό κολακεύει και αναδεικνύει το μαύρισμα του ήλιου, αλλά αν έχετε πολλές λευκές επιφάνειες στο μαυρισμένο σώμα από τιράντες, διαφορετικά μαγιό κλπ., περάστε τις με ένα καλό ομοιόμορφο self-tan που δεν ξεβάφει και… εκτυφλώστε τους!

Επισκεφθείτε επίσης:
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
fb insta
τηλέφωνο επικοινωνίας
+30 210 6832059